את בדיקת צו ירושה יש להגיש אל הרשם לענייני ירושה – וזאת בהתאם למקום מגוריו של הנפטר. בעת הגשת הבקשה, יהיה עליכם להגיש את המסמכים הרלוונטיים: החל משוברי תשלום האגרה, תעודת הפטירה ועוד, כדי לנהל את הבדיקה כראוי מומלץ לשתף פעולה עם משרד עורכי דין אוהד שוהם. משרד זה מתמחה בנושאים הבאים: החל מצוואה ועיזבונות, צו ירושה ועוד, אנו נסייע לכם במקרים אלו – ובמסגרת מגבלות הדין.
בדיקת צו ירושה – בסיועו של עורך דין
ההמלצה כי כל אדם יערוך צוואה בטרם מותו. כך, הוא יוריש את רכושו בהתאם לרצונותיו – ויחסוך מחלוקות לאחר לכתו. עם זאת, ולעיתים קרובות, אנשים אינם מנסחים צוואה וכתוצאה מכך העיזבון שלהם מתחלק בהתאם להוראותיו של חוק הירושה.
קרוב משפחה נפטר אך לא הותיר אחריו צוואה? כעת, יהיה עליכם לפנות אל רשם הירושות ולהגיש בקשה לצו קיום צוואה. במילים אחרות, במקרים בהם לא קיימת צוואה, העיזבון של המנוח עובר לרשותו של רשם הירושות; הסמכות האמונה על הטיפול בחלוקת עיזבונם של אזרחים ישראלים שנפטרו ולא ערכו צוואה בטרם לכתם.
כדי להגיש בקשה כנדרש, מומלץ להיעזר בעורך דין מומחה בענייני ירושה. כך, תוכלו להגיש אל רשם הירושות את המסמכים הרלוונטיים. בנוסף, חשוב לציין כי כאשר אתם מגישים בקשה זו באמצעות עורך דין, יהיה עליכם לחתום על ייפוי כוח עבורו.
בדיקת סטטוס צו ירושה עם משרד עו"ד אוהד שוהם
מעוניינים לממש את זכויות הירושה של קרוב משפחה שנפטר? בהיעדרה של צוואה, יש להגיש צו קיום ירושה. כדי להכין בקשה זו כראוי ולהגיש אותה לרשם הירושות, מומלץ לפנות אל משרד עורכי הדין אוהד שוהם. משרד זה, בניהולו של עו"ד אוהד שוהם, מצטיין בייעוץ ובייצוג משפטי בענייני ירושה, צוואה ועיזבונות. מוזמנים לקבוע אתנו פגישת ייעוץ בהקדם, ולקבל את מיטב השירותים המשפטיים תוך מתן יחס אישי, מכיל ומכבד.